De elementen van een HSB vloer zijn vele malen lichter dan van een betonvloer. Hierdoor kan er op een vloer een behoorlijke besparing zitten. Dat geldt niet alleen voor de vloer, maar ook op de rest van de constructie wordt er bespaard door te kiezen voor een HSB vloer. De fundatie kan lichter worden uitgevoerd en dat geldt ook voor de wanden. In een HSB vloer kunnen leidingen goed worden weggewerkt en de vloer kan snel worden geleverd.

Prefab HSB vloer

Qua geluidsdemping doen de moderne HSB vloeren van GroenPrefab niet onder voor een betonvloer. Wij passen een speciaal dempingssysteem toe. De vloer bestaat uit vloer-, rand-, en kopbalken met mogelijk vloerplaten, een plafond en waar gewenst isolatiemateriaal.

Zwevende cementdekvloer

Bij een zwevende cementdekvloer is er geen directe verbinding met de onderliggende constructievloer. Zwevende dekvloeren worden vaak gebruikt in combinatie met vloerverwarming en is een veel gekozen type vloer.

De vloer zorgt voor een goede geluidsisolatie, waardoor trillingen worden geabsorbeerd. De thermische isolatie gaat warmteverlies tegen en zorgt voor een hoger rendement. De dragende constructievloer en de dekvloer kunnen onafhankelijk van elkaar bewegen.

Bovenop de zwevende cementdekvloer kunnen verschillende soorten vloerbedekking aangebracht worden zoals: tegels, laminaat, vinyl, parket en tapijt. Kortom, er is veel mogelijk.

Meer informatie of offerte?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of stel ons een vraag

Direct een offerte aanvragen
Neem contact met ons op