HSB wanden vormen zowel de constructiewand als de isolatieschil rondom een gebouw. Dit zorgt voor een dunner totaalpakket, wat meer ruimte in de woning creëert. De HSB wanden worden eerst getekend in een 3D model, zodat alle elementen, zoals kozijnen, naadloos in de wand gemonteerd kunnen worden. Vervolgens wordt het door ons op de bouwplaats gemonteerd, wat erg vakkundig en snel verloopt. De HSB wanden van GroenPrefab voldoen aan alle eisen op het gebied van thermische isolatie, brandwerendheid en geluidsisolatie.

Prefab HSB buitenwand

De HSB buitenwand is een belangrijk onderdeel van het bouwproces, aangezien het de woning beschermt tegen weersinvloeden. We beginnen altijd met de basisconstructie, vervolgens wordt de isolatielaag aangebracht en dit alles gebeurt in onze fabriek. Vervolgens gaan we de HSB buitenwand betimmeren met houtvezelplaten en wordt eventueel de montage van de gevelbekleding gedaan. Dit kan eventueel ook op de bouwplaats. Om de bouwtijden nog meer te verkorten kunnen we ook nog de kozijnen in de wanden realiseren. De laatste stap is het monteren van de totale buitenwand op de bouwplaats.

Prefab HSB binnenwand

In de opbouw van zowel de binnen- als buitenwand kunnen verschillende keuzes worden gemaakt. Hierin geven wij graag een passend advies.

Een prefab HSB binnenwand bestaat uit een geraamte en beplating en er kunnen verschillende isolatiematerialen worden toegepast, waaronder biologische materialen.

Ook kunnen wij alvast het leidingwerk in de wanden realiseren, uiteraard met behoud van de isolatiewaarde. De HSB binnenwanden kunnen naar wens worden afgewerkt met bijvoorbeeld neerslagbestendige gipsplaten.

Meer informatie of offerte?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of stel ons een vraag

Direct een offerte aanvragen
Neem contact met ons op