Illustratie Prefab HSB wand GroenPrefab

HSB wanden vormen zowel de constructiewand als de isolatieschil rondom een gebouw. Dit zorgt voor een dunner totaalpakket, wat meer ruimte in de woning creëert. De HSB wand wordt eerst getekend in een 3D model, zodat alle elementen, zoals kozijnen, naadloos in de wand gemonteerd kunnen worden. Vervolgens is het mogelijk om door ons vakkundig en snel de wand te monteren op de bouwplaats. De HSB wanden van GroenPrefab voldoen aan alle eisen op het gebied van thermische isolatie, brandwerendheid en geluidsisolatie. Neem voor een advies over de prefab HSB wand contact met ons op.

Prefab HSB wand buitenkant

De HSB buitenwand is een belangrijk onderdeel van het bouwproces, aangezien het de woning beschermt tegen weersinvloeden. We beginnen altijd met de basisconstructie, vervolgens wordt de isolatielaag aangebracht en dit alles gebeurt in onze fabriek. Vervolgens gaan we deze prefab wand betimmeren met houtvezelplaten en wordt eventueel de montage van de gevelbekleding gedaan. Dit kan ook op de bouwplaats. Om de bouwtijden nog meer te verkorten kunnen we ook nog de kozijnen in de wanden realiseren. De laatste stap is het monteren van de totale buitenwand op de bouwplaats.

Prefab HSB wand binnenkant

In de opbouw van zowel de binnen- als buitenwand kunnen verschillende keuzes worden gemaakt. Hierin geven wij graag een passend advies.

Een prefab HSB binnenwand bestaat uit een geraamte en beplating en er kunnen verschillende isolatiematerialen worden toegepast, waaronder biologische materialen. Hier is biologisch materiaal te realiseren. Wij ontwerpen en bouwen deze wand zowel dampopen als -dicht.

Ook kunnen wij alvast het leidingwerk in de prefab HSB wand realiseren, uiteraard met behoud van de isolatiewaarde. De HSB binnenwanden kunnen naar wens worden afgewerkt met, bijvoorbeeld, neerslagbestendige gipsplaten.

Meer informatie of offerte?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of stel ons een vraag!

Direct een offerte aanvragen
Neem contact met ons op