HSB daken

Plat of hellend prefab dak met dakpannen of een duurzame bedekking.

Configureer online een HSB dak

Binnen 1 uur een model en offerte per e-mail

Illustratie prefab HSB dak GroenPrefab

Houtskeletbouw daken hebben een aantal voordelen. Zo biedt een dak met houtskelet in combinatie met ‘zachte’ isolatie aanmerkelijk betere bescherming tegen geluidsoverlast dan de zogenaamde ‘harde’ EPS prefab-dakplaten, en ondanks de gelijke RC-waarde kan een prefab HSB dak meer warmte opslaan. Dit zorgt ervoor dat de warmte tijdens warme zomerdagen langer buiten de woning blijft en dat ’s avonds de warmte die in het dak zit weer wordt afgegeven aan de buitenomgeving. Naast bovenstaande voordelen kan ons prefab HSB dak in combinatie met een vochtregulerend isolatiemateriaal ook nog eens voor een fijn en gezond binnenklimaat zorgen. Voor een advies over uw dak voor kunt u contact opnemen.

Prefab HSB hellend dak

Hellende daken worden volledig binnen onze prefab productieruimte geproduceerd en gemonteerd, van binnenplaat tot en met panlat. Het voordeel is dat dat weersomstandigheden geen invloed op het product kunnen hebben. Aangezien het prefab hellend dak binnen wordt geproduceerd verloopt het productieproces veel sneller dan een productieproces op de bouwplaats. Uiteindelijk is dat weer kostenbesparend.

Prefab plat dak

Ook platte daken kunnen goed als prefab kapconstructie worden aangeleverd. Dit versnelt het bouwproces en zorgt voor een kostenbesparing. Platte daken zijn mogelijk in zowel koud dakconstructie en warm dakconstructie.

Extra mogelijkheden

Het dak is bij uitstek geschikt om in te zette om een duurzame woning te creëren. Het dak kan voorzien worden van sedum of van zonnepanelen. Ook kan een dakkapel meegenomen worden in onze daken. Wij draaien onze hand niet om voor gordingen dakconstructie, spant dakconstructie, scharnierkappen en kreupelen steun.

Offerte voor een HSB dak op maat binnen één uur

Geef de afmetingen in, kies het goottype, bepaal de afstanden voor de dakpannen en het soort overstek en ontvang per e-mail binnen één uur een offerte voor een HSB dak op maat!

HSB dak configureren