HSB daken

Plat of hellend. Met dakpannen of een duurzame bedekking.

Configureer online een HSB dak

Binnen 1 uur een model en offerte per e-mail

Houtskeletbouw daken hebben een aantal voordelen. Zo biedt een dak met houtskelet in combinatie met ‘zachte’ isolatie aanmerkelijk betere bescherming tegen geluidsoverlast dan de zogenaamde ‘harde’ EPS prefab-dakplaten, en ondanks de gelijke RC waarde kan een HSB dak meer warmte opslaan. Dit zorgt ervoor dat de warmte tijdens warme zomerdagen langer buiten de woning blijft en dat ’s avonds de warmte die in het dak zit weer wordt afgegeven aan de buitenomgeving. Naast bovenstaande voordelen kan een HSB dak in combinatie met een vochtregulerend isolatiemateriaal ook nog eens voor een fijn en gezond binnenklimaat zorgen.

Prefab HSB hellend dak

Hellende daken worden volledig binnen geproduceerd en gemonteerd, van binnenplaat tot en met panlat Het voordeel is dat dat weersomstandigheden geen invloed op het product kunnen hebben. Aangezien het HSB hellend dak binnen wordt geproduceerd verloopt het productieproces veel sneller dan een productieproces op de bouwplaats. Uiteindelijk is dat weer kostenbesparend.

Prefab plat dak

Ook platte daken kunnen goed als prefab element worden aangeleverd. Dit versnelt het bouwproces en zorgt voor een kostenbesparing.

Extra mogelijkheden

Het dak is bij uitstek geschikt om in te zette om een duurzame woning te creëren. Het prefab dak kan voorzien worden van sedum of van zonnepanelen

Offerte voor een HSB dak op maat binnen één uur

Geef de afmetingen in, kies het goottype, bepaal de afstanden voor de dakpannen en het soort overstek en ontvang per e-mail binnen 1 uur een offerte voor een HSB dak op maat!

HSB dak configureren